Na vsebino

Praznično kolesarjenje Planinskega društva Črnomelj

Sekcija rekreativnega kolesarjenja pri Planinskem društvu Črnomelj je na dan državnosti organizirala že petnajsto »praznično kolesarjenje po Beli krajini«. Kljub temu, da smo v vseh teh letih prekolesarili Belo krajino po dolgem in počez, se še vedno najdejo kotički, ki so zanimivi za raziskovanje s kolesi.

Na pot smo se podali izpred Osnovne šole Loka. Na startu sta nas Bogdan in Rok seznanila s potekom trase in o nevarnostih, ki prežijo na kolesarje. Pot nas je vodila skozi Butoraj v Dragatuš, nato na Jelševnik, Talčji Vrh, Rožanec do Petrove vasi. Tam smo imeli daljši postanek za počitek in malico.

Kolesarjenje smo nadaljevali skozi Ručetno vas, Vinji Vrh do Semiča, kjer smo se ohladili z dobrim sladoledom in nato pot nadaljevali na Štrekljevec ter nazaj na Krupo. Turo smo zaključili v Stranski vasi. Željka, Špela in Peter so poskrbeli za pravi »likof«.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo prostovoljnima gasilskima društvoma Petrova vas in Stranska vas za gostoljubje. Na koncu smo si obljubili, da se naslednje leto ponovno vidimo!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj