Na vsebino

Prav posebna kuharska delavnica

Prvi teden avgusta smo v Hiši Sadeži družbe Črnomelj preživeli v slavnostnem vzdušju. Prostovoljka Monika je zavihala rokave in pripravila poslovilno pojedino. Spodaj lahko preberete opis kuharske delavnice, kot jo je doživela ona:

“Danes sem za spremembo oblekla predpasnik in vodila kuharsko delavnico (namesto učne pomoči). Pripravila sem nadevane puranje roladice (panirane), priloga riž s papriko, curryjem in začimbami, paradižnikova solata ter borovničeve sladice v kozarčku (vse za 18 oseb). Ker je zmanjkalo borovnic, sem improvizirala in pripravila dve malinovi. Najbolj me je razveselilo, ker so si vsi postregli še dodatno, od prvega do zadnjega so pohvalili pripravljeno kosilo, najbolj zgovorni pa so bili prazni krožniki. Kljub vročini so vsi še dlje časa po kavi posedeli v družbi ... te dve uri mi bosta ostali v posebnem spominu. ”

Moniki se iskreno zahvaljujemo za okusno kosilo, druženje in čas, ki ga je kot prostovoljka preživela v Hiši. Na novi službeni poti ji želimo veliko uspeha, in da se oglasi pri nas, kadar jo pot zanese v Črnomelj.

Srečno!

Vir: HSD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj