Na vsebino

Pomembno, če se odpravljate v Novo mesto

Tabletka (foto: novomesto.si)
Tabletka (foto: novomesto.si)

Na novomeški Andrijaničevi cesti oz. vzhodni mestni vpadnici, kjer od februarja širijo krožišče Tabletka, velja od danes dodatna popolna zapora prometa iz smeri avtocestnega priključka Novo mesto-vzhod proti temu krožišču. Zapora bo veljala predvidoma do druge polovice maja, preostala začasna prometna ureditev pa ostaja nespremenjena.

Po vzpostavitvi popolne zapore iz smeri avtocestnega priključka Novo mesto-vzhod je v krožišče Tabletka mogoče zapeljati samo še iz smeri Ločne oziroma tovarne zdravil Krka, od tam pa je možno izstopiti v smereh omenjenega avtocestnega priključka in Bršljina.

Med omenjeno zaporo so promet preusmerili na okoliške državne in občinske ceste. Po zagotovilih izvajalca gradbena dela sicer tečejo skladno z načrtom. Njihovo končanje predvidevajo v začetku junija.

Do ponedeljka pa velja tudi popolna zapora državne ceste Novo mesto - Metlika, na odseku med naseljema Hrast pri Jugorju in Dolnjim Suhorjem.

Vir: STA

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj