Na vsebino

Podjetniški vavčer za digitalni marketing - NE DELA!

Slovenski podjetniški sklad je danes odprl vloge za Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU.

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti.

Za prijavitelje bo na voljo 3,3 mio EUR.

Vse to se zelo lepo sliši, sam probam oddat vlogo že od zgodnjega dopoldneva, a glej ga zlomka, ne gre!

Na spletnem portalu Slovenskega podjetniškega sklada obstaja tudi tel. številka za tehnično pomoč, ampak, pokličete lahko samo ob torkih ali četrtkih. Jaz tehnično pomoč potrebujem zdaj, saj je vlogo za digitalni vavčer potrebno oddati v 24-ih urah.

Z malce iznajdljivosti le nekako pridem do druge tel. št. kjer mi prijazno pojasnijo, da je se sistem sesul (v vednost vsem, ki se ta trenutek ubadate s težavo). Kaj naj rečem?

V letu 2022.

Še obrazložitev, ki je ravnokar pripela po mejlu:

"Pozdravljeni,

Težavo imamo z Ajpes povezavo. Zadeva se iz njihove strani trenutno rešuje. Kdaj bo urejeno, še ni znano. Obvestilo bomo dali na našo spletno stran.

Vsa podjetja imajo trenutno težavo in upamo, da bo urejeno čim prej.

Hvala za razumevanje in lep dan."

Mogoče bi se morali sami prijavit na ta razpis in zadevo posodobit, težave pa nimajo vsa podjetja, ampak samo Slovenski podjetniški sklad.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj