Na vsebino

Otvoritev slikarske razstave Maše Hutar

smo skupaj s člani strokovne komisije postavili na ogled razstavo Maše Hutar, učenke 8. razreda OŠ Loka Črnomelj. Zaradi trenutnih razmer bo tudi tokrat uradna otvoritev, že šestič povrsti, potekala virtualno. Drugače v teh razmerah žal ne gre, a ne želimo, da bi bil trud letošnjih razstavljalcev zaman.

Maša ustvarja že od malih nog, najraje riše s svinčnikom in slika z vodenimi barvicami. Pri svojem ustvarjanju se zgleduje po amaterskih umetnikih, ki svoja dela objavljajo na družbenih omrežjih. Najraje slika abstraktno, z veliko barv. Udeležila se je že veliko večjih natečajev in prejela tudi priznanja za svoja dela. Maša si svoje ideje rada samo skicira. Zelo jo veseli tudi kiparjenje, ustvarjanje iz kartona, sestavljanje in lepljenje z lepilno pištolo, šivanje blaga, izdelovanje miniaturnega pohištva in še bi lahko naštevali. Maši želimo obilo uspeha pri nadaljnjem ustvarjanju.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj