Na vsebino

OŠ Milke Šobar – Nataše na dnevih defektologov v Novem Sadu

V Novem Sadu je ​​m​ed 9. in 12. februarjem 2017 potekalo mednarodno srečanje specialnih ​in socilanih ​pedagogov​, logopedov, surdopedagogov ..​. Kongres je organizir​alo Društvo defektologov Srbije in Fakulteta za specialno izobraževanje in rehabilitacijo Univerze v Beogradu. Dogodka so se udeležili strokovi delavci iz Italije, Anglije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije, Hrvaške, Srbije in Slovenije.

Več kot sto strokovnjakov na področju specialne pedagogike je pripravilo predavanja, delavnice in kratke predstavitve, kjer smo se seznanili z novostmi na področju specialne pedagogike in s primeri dobre prakse.

Tudi sami smo aktivno sodelovali, saj se je naša šola predstavila z dvema prispevkoma. Ravnatelj Matjaž Barič je predstavil mednarodni filmski projekt Video S-factor, ki ga organizira naša šola, učiteljica Dijana Brinac pa je predstavila Prader-Williyev sindrom.

Stkali smo številna nova poznanstva in prijateljstva z upanjem na povezovanje in sodelovanje v skupnih mednarodnih projektih v prihodnje.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj