Na vsebino

Obnovitvena dela na domu na Mirni gori zaključena s kostanjevim piknikom

V Planinskem društvu Črnomelj smo v letu 2016 s podporo Občine Črnomelj, s pomočjo donatorjev in sponzorjev ter semiških planincev na planinskem domu položili izolacijo in zamenjali dotrajane zunanje lesene obloge. Uspešno zaključena dela so nas opogumila, da smo v gospodarski komisiji društva sklenili v letu 2017 prepleskati pločevinasto streho. Površina strehe znaša 300 m2; zadnjikrat je bila prepleskana pred šestnajstimi leti. Priprave so stekle in s pomočjo finančnih sredstev, ki so jih namenili Občina Črnomelj ter nekateri sponzorji, smo nabavili barvo in ves ostali potreben material. V mesecu oktobru smo pričeli z deli in jih v treh dneh dokončali. Kljub zahtevnosti del smo vse opravili s prostovoljnim delom naših članov, katerim gre velika zahvala.

V nedeljo 15. oktobra, smo na jasi ob planinskem domu s tradicionalnim kostanjevim piknikom zaključili tudi obnovitvena dela. Pogled na novo prepleskano streho planinskega doma je še posebej tiste člane, ki so bili aktivno vključeni v obnovo, navdajal z velikim zadovoljstvom.

Vir: PD Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj