Na vsebino

Oblačno, v sredo povsod padavine ...

Ponoči se bo oblačnost trgala, do jutra bo ostalo bolj oblačno v zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, ponekod v severnih krajih malo pod 0 stopinj C.

Jutri bo predvsem v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, drugod pa delno jasno. Proti večeru se bo oblačnost povečala. Ponekod bo pihal veter zahodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, v vzhodnih krajih do 17 stopinj C.

V torek bo v severovzhodnih krajih delno jasno. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zahodni do jugozahodni veter.

V sredo bo oblačno. Padavine bodo postopno zajele vso državo in se proti večeru nekoliko okrepile. Po nižinah bo deževalo, v noči na četrtek pa se bo meja sneženja ponekod lahko spustila do nižin. Do četrtka zjutraj bodo padavine ponehale in delno se bo zjasnilo. V četrtek bo sončno in nekoliko hladneje.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj