Na vsebino

Nove knjige čakajo na vas

Ob odprtju Knjižnice Črnomelj in Krajevne knjižnice Semič so uporabniki naših knjižnic vračali izposojeno gradivo in si nekoliko z negotovostjo izposojali novo.

Sedaj opažamo, da se stanje spreminja in tako že videvamo znane obraze ter opažamo večjo izposojo gradiva. Na voljo imamo pripravljene t.i. ''poletne škrniclje'' za odrasle bralce in ''pakete poletnega branja'' za mlade. Rečemo lahko, da se poletno branje zelo dobro izposoja.

Veliko truda smo vložili tudi v projekte, katerih izvajanje nadaljujemo, še posebno dogodke na Igrišču znanja in druženja v Dobličah. Dogodke redno objavljamo preko naše e-liste, na naši spletni strani in na FB strani naše knjižnice. V knjižnici je trenutno na voljo večje število novo nabavljenega gradiva, saj se zavedamo, da bralci vedno radi posegajo po novejši literaturi. Sedaj, ko se lahko nemoteno sprehodite med dobro znanimi knjižnimi policami, boste zagotovo našli kaj novega zase. Poskrbeli smo za vsak okus, zato le pridite in pokukajte kaj se novega skriva na policah s knjižnimi novostmi. Veseli bomo vsakega vašega obiska.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
510
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj