Na vsebino

Nova grafična podoba Komunale Metlika in zloženka o ločevanju odpadkov

Komunala Metlika je v drugi polovici leta pospešila promocijo na področju ločevanja odpadkov. Imajo novo grafično podobo in slogan »Lenka ločuje z nami«, ki temelji na znameniti pesmi belokranjskega poeta Otona Župančiča. Grafično podobo in slogan so pripravili skupaj z oblikovalko Mojco Papič. Marsikdo je to že opazil na komunalnih vozilih in nekaterih ekoloških otokih. Veseli jih, da so prebivalci novost pozitivno sprejeli.

Izdali so tudi zloženko »Lenka se šeta, metla pometa, Lenka si ti, pomagaj nam pravilno ločevati smeti«, ki jo bodo v okviru svojih promocijskih aktivnosti posredovali občanom.

Zloženka je dostopna na njihovi spletni strani TUKAJ.

V oktobru so začeli s promocijo ločevanja odpadkov po krajevnih skupnostih in jo nadaljevali skozi celo drugo leto. V okviru dogodkov bodo ob ekoloških otokih postavili stojnice s promocijskim gradivom, kjer bodo njihovi zaposleni prebivalcem skušali posredovati več informacij. Istočasno bodo prebivalcem omogočili tudi odvoz kosovnih odpadkov.

Natančne termine bodo določali v dogovoru s predsedniki krajevnih skupnosti. Prebivalci boste pravočasno obveščeni.

Vabijo vas, da se jim na dogodkih pridružite.

Priponke

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj