Na vsebino

Najboljši manjši slovenski kamp je Kolpa Vinica

Foto: kamp Kolpa Vinica
Foto: kamp Kolpa Vinica

Obiskovalci portala Avtokampi so v izboru najboljših kampov v Sloveniji in na Hrvaškem med domačimi manjšimi kampi za najboljšega izbrali kamp Kolpa Vinica. Lepo urejen kamp, kjer ponudbo dopolnjuje nekaj mobilnih hišic in kolesarjem prijaznim glinenih sobic je priljubljen med gosti, ki si želijo mirnih počitnic. Na drugo mesto med manjšimi slovenskimi kampi se je uvrstil kamp Big Berry v Primostku, kjer so letos uredili 30 kamping parcel ob reki Kolpi.

Med večjimi kampi so obiskovalci omenjenega portala za najboljšega izbrali River Camping Bled. Na drugem mestu je kamp Bled, na tretjem pa kamp Menina iz Savinjske doline.

Za najboljše glamping naselje so izbrali Ribno Bled, na drugem mestu je glamping vasica z luksuznimi šotori Olimia Adria Village v Termah Olimia, na tretjem pa Herbal Glamping iz Ljubnega ob Savinji.

Najboljše postajališče za avtodome je postajališče Kostanjevica na Krki. Na drugem mestu je PZA Planica, na tretjem mestu pa PZA Bioterme.

Najboljši kampi na Hrvaškem

Med večjimi kampi v Istri je zmagal kamp Valkanela iz Vrsarja, ki navdušuje z bogato dodatno ponudbo kampa od bazenov do animacije in športnih igral. Najboljši manjši kamp iz Istre je kamp Polidor iz Funtane, kjer so letos kamp povečali za skoraj polovico.

Kvarner je pri Slovencih zelo priljubljen, še posebno kampiranje na otokih. Prvo mesto je tudi letos osvojil kamp Čikat na Lošinju, ki vsako sezono pripravi kakšno novost pri urejenosti parcel, športnih igrišč ipd. Med manjšimi kampi na Kvarnerju je največ glasov prejel kamp Rapoča iz Nerezin na Lošinju.

Med večjimi kampi v Dalmaciji si je nagrado za najboljši kamp prislužil kamp Straško iz Novalje na otoku Pag, ki goste navdušuje z odlično animacijo. Kamp Lupis s Pelješca je najboljši manjši kamp v Dalmaciji.

V kategoriji nudističnih kampov je največje število glasov prejel FKK kamp Koversada iz Vrsarja.

Najboljše mobilne hiške

Ker so mobilne hišice vse bolj priljubljena oblika počitnic, so nagrade podelili tudi v tej kategoriji. Prvo mesto gre mobilnim hiškam v kampu Aminess Maravea Resort iz Novigrada, na drugo mesto so se uvrstile mobilne hišice v River Camping Bled, na tretjem pa najdemo hišice v kampu Čikat na Lošinju.

Pokrovitelj letošnjega izbora za najboljše kampe je podjetje Adria Dom iz Kanižarice, ki je vodilni proizvajalec mobilnih hišic in glamping šotorov pri nas.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj