Na vsebino

Nadlegoval goste in napadel varnostnika; zadišale so mu suhomesnate dobrote

V noči na soboto so zaradi kršitve javnega reda in miru v gostinskem lokalu posredovali metliški policisti. 43-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, je nadlegoval goste lokala, razbil je kozarec in napadel varnostnika. Kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog, sporočajo danes s Policijske uprave Novo mesto.

Lastnika olajšal za 1.500 evrov

Na Planini na območju Semiča je med 28. februarjem in 1. marcem nekdo vlomil v počitniško hišo in ukradel suhomesnate izdelke. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za 1.500 evrov.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so med 1. in 4. marcem na območju Vinice in Vrhovcev v črnomaljski občini prijeli štiri državljane Maroka in dva državljana Sirije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj