Na vsebino

Nadaljevalni tečaj: 3D modeliranje in animacije z Autodesk Maya

Po uspešno zaključenem lanskem izobraževanju z »Autodesk Maya« (programska oprema za 3D računalniško animacijo in modeliranje) za namene obogatene resničnosti in lansiranju aplikacije TravelAR Slovenia (www.travel-ar.si) letos v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina ponovno organiziramo brezplačen izobraževalni nadaljevalni tečaj 3D modeliranja za animacije in obogateno resničnost.

Sklop delavnic bo v angleškem jeziku vodil mentor Nadav Sagir iz Ljubljane, izraelski strokovnjak za obogateno resničnost, s številnimi kreativnimi izkušnjami in ogromno tehničnimi znanji. Je soustanovitelj Revolv-AR, mentor za animacijo na SAE Institute in ustanovitelj CtrlArt studia, ki ustvarja vsebine specializirane za AR in VR tehnologije in rešitve.

Za brezplačno udeležbo na izobraževanju so obvezne predhodne prijave, do vključno 26. aprila.
Prijave in dodatne informacije na [email protected].

Z delavnicami, ki bodo potekale enkrat tedensko po 2 uri (predvidoma v četrtek ali petek popoldan, glede na želje večine udeležecev), pričnemo v začetku maja.
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami!

K udeležbi vabimo vse, ki vas zanima kontinuirano delo v projektu z najnovejšimi programi in opremo, ki omogočajo obogateno resničnost.

Več o projektu TRAVEL AR: http://www.travel-ar.si/sl/
Projekt je financiran s strani programa Pokolpje - Mreža inkubatorjev.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj