Na vsebino

Na Rožič Vrhu snovali turistični produkt

V prostorih gasilskega doma na Rožič Vrhu so v sklopu projekta z akronimom Stičišče generacij pripravili delavnico snovanja turističnega produkta. Delavnica je bila sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela, vaščani Rožič Vrha pa so na njej skupaj predstavnico RIC Bela krajina, kot vodilnega partnerja v projektu, skušali pripraviti turistični produkt za obiskovalce kraja.

Skupaj so pregledali stanje turistične ponudbe na območju Rožič Vrha z okolico, iskali možnosti povezovanja obstoječih turističnih ponudnikov ter vključevanja večnamenskih površin ob gasilskem domu, ki so nastali v sklopu projekta Oživimo vaško središče in povežimo generacije v Rožič Vrhu.

Izvedene aktivnosti in naložbe v sklopu projekta, bodo prispevale k ohranjanju in dvigu kvalitete življenja na podeželju ter obogatitvi turistične ponudbe tega območja, pravijo na RIC Bela krajina. Poleg slednjega kot projektni partnerji sodelujejo še PGD Rožič Vrh, ŠD Hribovec, KS Talčji Vrh in MBGRAD Boštjan Majerle s.p.. Projekt je v 80 odstotkih sofinanciran s strani Evropskega sklada za razvoj podeželja.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj