Na vsebino

Motorist poškodovan v nesreči

Danes ob 12.15 sta pri naselju Dolenji Suhor pri Metliki, občina Metlika, trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali mesto nesreče, usmerjali promet do prihoda policistov, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem in preprečili iztekanje motornih tekočin. Poškodovanega motorista so Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika oskrbeli na kraju in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Policijsko poročilo:

"Nekaj po 12. uri se je zgodila prometna nesreča na cesti Novo mesto - Metlika, pri Dolnjem Suhorju. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 49-letni motorist iz Nemčije vozil iz smeri Metlike proti Novem mestu. V ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, zapeljal na levo stran ceste in trčil v avtomobil 57-letnega voznika iz Nemčije, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Hudo poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico."

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj