Na vsebino

Množično testiranje s hitrimi testi

V ZD Metlika se množično testiranje izvaja vsak delovnik med 8. in 9. uro pred stavbo zavoda. Testiranja je namenjeno splošni populaciji brez simptomov na okužbo COVID-19. Na testiranje se ni potrebno naročiti, nujno pa je upoštevati vse preventivne ukrepe.

Prioritetno se bo vsak ponedeljek zjutraj do preklica izvajalo testiranje zaposlenih v vzgoji in šolstvu.

Od danes, 15.02.2021, se množičnega testiranja lahko udeležijo tudi izvajalci dejavnosti, ki potrebujejo potrdilo o negativnem testu za izvajanje trgovinske dejavnosti in storitvenih dejavnosti. Če ima podjetje več kot 5 zaposlenih, predlagamo, da se predhodno naroči na e-naslov [email protected], sicer bo testiranje potekalo v okviru množičnega testiranja. Termin testiranja bomo prilagajali potrebam.

Vsaka testirana oseba bo o rezultatu testa obveščena s SMS sporočilom. V primeru pozitivnega testa se mora oseba takoj osamiti in o rezultatu testa obvestiti osebnega zdravnika telefonsko. Pisno potrdilo o rezultatu testa na željo testirane osebe je plačljivo. Cena potrdila je 17,00 EUR.

Podjetja, ki bi svoje delavce želeli testirati zaradi omejevanja širjenja okužbe na delovnem mestu, svoje naročilo oddajo na e-naslov [email protected]. Testiranje je plačljivo.

Vir: ZD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj