Na vsebino

Mladi gasilci na zaključnem izletu

V petek, 14. junija, smo se s kar 50-imi mladimi gasilci, ki so v tem šolskem letu na Osnovni šoli Semič in podružnici Štrekljevec obiskovali interesno dejavnost Društvo mladi gasilec, v popoldanskih urah z gasilskimi kombiji odpeljali na Gače. Tam so se učenci razdelili v dve skupini. Ena skupina se je odpravila v pustolovski park, kjer so lahko pokazali svoje plezalne spretnosti na različnih spretnostnih progah, druga skupina pa se je preizkusila v lokostrelstvu in se zabavala na igralih. Kasneje sta se skupini zamenjali.

Ob koncu prijetnega druženja smo se odpravili v Črmošnjice, kjer so nam prijazni gasilci iz Prostovoljnega gasilskega društva Črmošnjice pripravili težko pričakovano pojedino, saj smo bili po napornem popoldnevu že pošteno lačni. Za sladico je poskrbel poveljnik Gasilske zveze Semič, ki nam je spekel okusne palačinke.

Prijetno utrujeni in polni lepih spominov, smo se z gasilskimi kombiji vrnili nazaj v Semič oziroma na Štrekljevec.

Zahvaljujemo se RTC Gače za prijazen sprejem in nepozabno dogodivščino, Gasilski zvezi Semič za pomoč pri organizaciji in sofinanciranju izleta, vsem gasilcem, ki so prostovoljno poskrbeli za prevoz z gasilskimi kombiji, predvsem pa gasilcem PGD Črmošnjice za gostoljubnost in pogostitev.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj