Na vsebino

Literarni klub za odrasle se širi

Območna izpostava JSKD Črnomelj in Knjižnica Črnomelj sta pripravila drugo srečanje v Literarnem klubu za odrasle. Z literarnim klubom za odrasle želimo vsem belokranjskim literarnim ustvarjalcem omogočiti redna srečevanja in nove vsebine, ki bi jih krepile kot ustvarjalce in jim omogočile prostor druženja in ustvarjanja.

Prvo srečanje smo imeli v februarju. Uspelo nam je tudi drugo srečanje, ki smo ga izpeljali 24. marca v prostorih bivšega dijaškega doma. Pridružila se nam je še ena ustvarjalka, tako da se naša skupina širi in zdaj šteje sedem članic.

Na našem drugem srečanju so se ustvarjalke predstavile s svojo pesmijo ali z odlomkom iz proze, nato je sledil pogovor o prebranem.

Do naslednjega srečanja, ki bo v petek, 21. aprila 2023, bodo napisale pesem ali kratko prozo z naslovom Srce, vendar na drugačen način kot so vajene, s seboj pa bodo prinesle tudi svoji dve najljubši knjigi.

Organizatorji smo veseli, da se literati pri nas dobro počutijo in se bodo med njimi stkale nove ustvarjalne vezi.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj