Na vsebino

Komunala Črnomelj z novim komunikacijskim kanalom

Na Komunali Črnomelj so v mesecu maju svoje poslovanje dodatno posodobili oziroma digitalizirali. Uporabnikom je sedaj na voljo tudi spletni portal Komunala.info, preko katerega lahko uporabniki dostopajo do podatkov, ki so povezani z njihovim odjemnim mestom. To so pregledi vseh računov, ki so jih prejeli od komunale, pregled zgodovine odčitkov vodomerov, pregled zgodovine črpanja greznic s terminom predvidenega naslednjega črpanja, preko portala pa lahko sporočajo tudi stanje vodomerov in se prijavijo na e-račun. Nabor možnosti na novem komunikacijskem kanalu med komunalo in uporabniki pa se bo sčasoma še razširil.

Pred prvo uporabo se je potrebno registrirati, za kar potrebujete številko svojega odjemnega mesta in številko plačnika. Oba podatka najdete na prvi strani računa.

Če boste pri registraciji naleteli na težave, se lahko obrnete na sprejemno pisarno Komunale Črnomelj, podrobna navodila pa najdete tudi na tej povezavi.

Vir: Komunala Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj