Na vsebino

Kolekcija modernih kopalnic Kolpa san Premium prejela srebrno priznanje

Na včerajšnjem Dnevu inovativnosti in podelitvi priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) za leto 2017 je podjetje Kolpa iz Rosalnic prejelo srebrno proznanje za "Kolekcijo modernih kopalnic Kolpa san Premium".

Avtorji inovacije:
- Tomaž Drenik
- Peter Štukelj
- Mag. Andrej Beličič
- Matjaž Malešič

V zadnjih letih so na Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine namenili veliko dejavnosti spodbujanju inovacijske kulture v regiji. Hkrati so omogočili širši javnosti predstavitev vseh inovacij, ki so rezultat domačega znanja. Na razpisih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine so podjetja v desetih letih prijavila 188 inovacij. V tem obdobju je bilo inovatorjem podeljenih 60 zlatih, 84 srebrnih in 32 bronastih priznanj ter 12 priznanj.

Na Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine z veseljem ugotavljajo, da so po številu prijavljenih inovacij najuspešnejša regija v Sloveniji. Rezultati vlaganj v razvoj ter inovacije so tako odlični kazalniki uspešnosti poslovanja gospodarskih družb dolenjsko-belokranjske regije.

Vir: Kolpa d.d.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
69
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj