Na vsebino

Jutri zjutraj in dopoldne bo delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami

Zvečer se bo vreme umirilo. Ponoči se bo delno razjasnilo, po nekaterih nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo v alpskih dolinah in v mraziščih na Notranjskem okoli 9, drugod od 11 do 17 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 °C. Krajevne padavine se bodo zlasti v vzhodni polovici Slovenije nadaljevale tudi v noč na nedeljo.

Napoved za sosednje pokrajine

Ob severnem Jadranu bo deloma jasno, drugod spremenljivo oblačno. Predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte.

Obeti

V nedeljo bodo na vzhodu dopoldne posamezne plohe, sredi dneva in popoldne pa tudi drugod krajevne nevihte. V ponedeljek bo sončno. Oba dneva bo pihal severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Tudi v torek bo še sončno, predvsem v gorah bodo posamezne plohe ali nevihte.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj