Na vsebino

Jutri zjutraj bodo padavine oslabele in v večjem delu Slovenije ponehale, čez dan bo v južni in jugovzhodni Sloveniji občasno še naletaval sneg

Ponoči bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo spustila do nižin. Na Primorskem bo zapihala zmerna do močna burja. Jutranje temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem okoli 5 °C.

Jutri zjutraj bodo padavine oslabele in v večjem delu Slovenije ponehale. Čez dan se bo ponekod v zahodni Sloveniji prehodno delno zjasnilo, v južni in jugovzhodni Sloveniji pa bo občasno še naletaval sneg. Pihal bo severovzhodni veter, burja na Primorskem se bo popoldne še nekoliko okrepila. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 8 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo oblačno, padavine bodo zajele vse sosednje pokrajine in zjutraj v krajih zahodno in severno od nas že ponehale. Ob severnem Jadranu bo zapihala burja.

Jutri bodo sprva južno od nas še padavine, v notranjosti Hrvaške bo snežilo. Čez dan se bo oblačnost ponekod trgala. Pihal bo severovzhodnik, ob severnem Jadranu močna burja.

Obeti

V ponedeljek, torek in sredo bo na zahodu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji bodo v ponedeljek in sredo občasno rahle padavine. Hladno in vetrovno bo.

Opozorilo

V soboto zvečer bo na Primorskem zapihala burja. Od nedelje zjutraj do ponedeljka zjutraj bodo na izpostavljenih mestih najmočnejši sunki do okoli 120 km/h.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj