Na vsebino

Jutri sončno, najnižje jutranje od 9 do 14, najvišje dnevne od 17 do 25 °C

Ponoči bo v zahodni polovici pretežno oblačno, občasno bodo padavine, ki se bodo v Zgornjem Posočju okrepile, možni bodo nalivi. Na vzhodu bo pihal jugozahodni veter, ob morju jugo. V vzhodni polovici Slovenije bo jasno. Najnižje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 17 °C.

Jutri bo v osrednji in vzhodni Sloveniji povečini sončno. V zahodni polovici bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki jih bo največ v Posočju. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 25 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo sosednjih pokrajinah Italije, ob severnem Jadranu ter v Gorskem Kotarju pretežno oblačno, predvsem v hribovitih krajih bo občasno deževalo. Drugod bo pretežno jasno vreme. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V torek bo na vzhodu še suho in delno jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo deževalo, več dežja bo v zahodni Sloveniji. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Še bo vetrovno in razmeroma toplo. V sredo in četrtek bo deževno in hladneje, v sredo bodo ponekod bodo še nevihte.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj