Na vsebino

Jutri se bo povsod pooblačilo, najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12 °C

Ponoči bo sprva delno jasno, do jutra se bo predvsem v zahodni polovici Slovenije pooblačilo. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 6, v Gornjesavski dolini okoli -3 °C.

Jutri se bo povsod pooblačilo, najpozneje na Štajerskem in v Prekmurju. Na Primorskem in Notranjskem bo pričelo deževati. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v večjem delu Slovenije od 6 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v sosednjih krajih Madžarske, vzhodne Avstrije in zahodne Hrvaške sprva delno jasno, a se bo postopno pooblačilo. Drugod bo oblačno, predvsem v hribih severovzhodne Italije in v Gorskem Kotarju bo začelo deževati. Pihal bo jugozahodnik.

Obeti

V noči na ponedeljek se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo, meja sneženja se bo do jutra marsikje spustila do nižin. Prehodno bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem burja. V ponedeljek čez dan bodo padavine večinoma ponehale. V noči na torek bodo ponovno padavine, ki bodo zjutraj ponehale. Po nižinah bo povečini deževalo, le na Gorenjskem in Koroškem bo snežilo. V torek zvečer se bodo padavine znova okrepile, v noči na sredo bo po nižinah snežilo. V sredo bo pretežno oblačno, na jugozahodu bo rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj