Na vsebino

Jutri pretežno oblačno in ponekod megleno, zjutraj od -3 do 1, čez dan od 1 do 3 °C

Zvečer in ponoči bo oblačno. V vzhodni in južni Sloveniji bo tudi po nižinah večinoma rahlo snežilo, a bodo padavine do jutra že večinoma ponehale. Oblačnost na Primorskem se bo trgala, tam bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem od 1 do 5 °C.

Jutri bo na Primorskem zmerno, drugod pretežno oblačno in ponekod po nižinah lahko tudi megleno. Burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 3, na Primorskem do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo predvsem v notranjosti Hrvaške in v sosednjih krajih Madžarske manjše padavine, večinoma bo rahlo snežilo.

Jutri bo pretežno oblačno. Ponekod v vzhodni Hrvaški in v sosednjih krajih Madžarske bo sprva lahko še rahlo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala večinoma šibka burja.

Obeti

V četrtek in v petek dopoldne bo precej jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla, predvsem v Ljubljanski kotlini lahko večji del dneva. V petek popoldne se bo pooblačilo, na Primorskem bo več oblakov že prej. V soboto bo oblačno in večinoma suho.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj