Na vsebino

Jutri dopoldne bo še dokaj sončno, popoldne in zvečer pa se bo od severovzhoda pooblačilo, začele se bodo pojavljati krajevne padavine, najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 27 °C.

Zvečer in ponoči bo deloma jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 11 °C.

Jutri dopoldne bo še dokaj sončno, popoldne in zvečer pa se bo od severovzhoda pooblačilo, začele se bodo pojavljati krajevne padavine, predvsem plohe in posamezne nevihte. Dopoldne bo pihal jugozahodni veter, ob prehodu hladne fronte pa bo zapihal okrepljen severovzhodni veter, pozno zvečer na Primorskem burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno jasno, več oblačnosti bo občasno v krajih severno od nas.

Jutrio bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu večino dneva še sončno. Drugod se bo popoldne pooblačilo, začele se bodo pojavljati krajevne plohe in nevihte.

Obeti

V ponedeljek bo sprva oblačno, padavine bodo zjutraj ponehale. Popoldne se bo delno zjasnilo, pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna do močna burja. Hladneje bo. V torek bo zmerno do pretežno oblačno, več oblačnosti bo v južni polovici države. Veter se bo okrepil. V sredo bo precej sončno.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
69
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj