Na vsebino

Jutri bo večinoma sončno, najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 30 °C

Ponoči in zjutraj bo delno jasno, na zahodu bo več oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem okoli 20 °C.

Jutri bo večinoma sončno, več oblačnosti bo na zahodu. Popoldne in zvečer bodo predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije možne plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 30 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo povečini sončno, proti večeru lahko na območju Alp nastane kakšna nevihta.

Jutri bo še večinoma sončno, več oblačnosti bo predvsem v hribovitem svetu zahodno od nas, kjer bodo popoldne nastajale plohe in nevihte.

Obeti

V soboto bo v zahodni polovici države spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma nevihtami, le na obali bo prevladovalo sončno vreme. V vzhodni in deloma osrednji Sloveniji bo še dokaj sončno z možnostjo popoldanskih neviht. Pihal bo jugozahodni veter.

V nedeljo bo na zahodu pretežno, drugod spremenljivo oblačno. Padavine se bodo krepile in se od zahoda postopno širile proti vzhodu. V ponedeljek kaže na oblačno in deževno vreme. Ohladilo se bo.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
69
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj