Na vsebino

Jutri bo večinoma oblačno, v južni polovici Slovenije bo občasno rahlo deževalo, najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12 °C

Ponoči bo na vzhodu in severu deloma jasno in ponekod megleno. Drugod bo pretežno oblačno, predvsem na jugozahodu bo občasno rahlo deževalo. Jutranje temperature bodo na severu od 0 do 6, drugod od 6 do 10 °C.

Jutri zjutraj bo na severu in vzhodu še nekaj jasnine, na severovzhodu bo ponekod megleno, drugod bo večinoma oblačno. Dopoldne se bo povsod pooblačilo, predvsem v južni polovici Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12, na jugovzhodu do 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo na severnem Jadranu in v Furlaniji-Julijski krajini oblačno, ponekod tudi megleno, v Gorskem Kotarju in Kvarnerju bo občasno rahlo deževalo. Drugod bo precej jasno, po nižinah avstrijske Koroške bo zjutraj tudi nekaj megle ali nizke oblačnosti. Pihal bo jugozahodnik, toplo bo.

Jutri čez dan se bo povsod pooblačilo, zjutraj bo po nižinah v krajih severno od nas megla. Predvsem v Gorskem Kotarju in v Kvarnerju bo občasno rahlo deževalo.

Obeti

V sredo bo suho, oblačnost se bo čez dan trgala.

V četrtek in petek bo pretežno oblačno, na zahodu lahko pade kakšna kaplja dežja. Znova bo pihal jugozahodnik, še naprej bo toplo.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj