Na vsebino

Jutri bo večinoma oblačno ali megleno, najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 9 °C.

Ponoči in zjutraj bo na Primorskem pretežno jasno, drugje se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost, ki bo segala do nadmorske višine okoli 1200 m. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem od 4 do 9 °C.

Jutri bo v notranjosti večinoma oblačno ali megleno. Na Primorskem in v višjih legah bo sprva še sončno, proti večeru pa se bo zmerno pooblačilo. Šibka burja bo ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 9, na Primorskem do 16 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo ob severnem Jadranu in v Alpah precej jasno, drugod se bo zadrževala nizka oblačnost. Ob Jadranu bo pihala šibka burja.

Jutri bo ob severnem Jadranu sprva še sončno, čez dan se bo od zahoda zmerno pooblačilo. Drugod se bo še zadrževala nizka oblačnost.

Obeti

V sredo bo pretežno oblačno, na zahodu se bodo začele pojavljati padavine, ki se bodo popoldne širile proti vzhodu, v Pomurju bo še suho. Zapihal bo jugozahodni veter.

V četrtek bo predvsem v zahodnih krajih še občasno deževalo, drugod bodo padavine postopno ponehale, na vzhodu se bo delno razjasnilo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj