Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami

Ponoči bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo plohe in nevihte, lahko tudi močnejše. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, ob morju okoli 22 °C.

Jutri bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami. Vmes bodo nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. Popoldanske temperature bodo od 16 do 22, ob morju in v Beli krajini še okoli 24°C.

Danes ponoči in v soboto bodo možne nevihte z močnejši nalivi in sunki vetra.

V noči na nedeljo bo oblačno z obilnimi padavinami, ob morju bodo tudi nevihte. V drugi polovici noči bo na Primorskem zapihala zmerna burja. Do jutra se bo meja sneženja spustila do nadmorske višine okoli 1800 metrov. Čez dan bo oblačno in deževno, popoldne pa bodo padavine oslabele in ponekod ponehale. Pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem zmerna burja. V ponedeljek in torek bo pretežno jasno, zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah megla. Burja bo slabela.

Nad severno in srednjo Evropo je ciklonsko območje. Hladna fronta je od severozahoda dosegla Alpe. Pred njo priteka v višinah nad naše kraje z jugozahodnimi vetrovi topel in postopno bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj