Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, popoldne se bo počasi jasnilo, najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 14 °C

Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno. Sprva bodo občasne krajevne padavine predvsem v južni, proti jutru pa tudi ponekod v severni in osrednji Sloveniji. Zjutraj bo na Primorskem zapihala šibka burja, v osrednjih in južnih krajih pa jugovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11, ob morju okoli 12 °C.

Jutri dopoldne bo na Primorskem zmerno do pretežno oblačno, popoldne se bo zjasnilo. Pihala bo šibka burja. Drugod bo dopoldne pretežno oblačno, ponekod bodo še možne rahle padavine. Popoldne se bo počasi jasnilo. V osrednji in južni Sloveniji bo pihal jugovzhodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 14, na Primorskem do 19 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo ob severnem Jadranu večinoma sončno s šibko burjo, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v Gorskem Kotarju in Liki bodo dopoldne še manjše padavine. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka, v Kvarnerju ponekod zmerna do močna burja.

Obeti

V nedeljo bo zjutraj in dopoldne marsikje v notranjosti Slovenije megla ali nizka oblačnost. Popoldne se bo zjasnilo. Na Primorskem bo jasno s šibko burjo. V ponedeljek bo precej jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla, ponekod bo slana. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V torek dopoldne se bo od zahoda pooblačilo, jutro bo ponekod po nižinah megleno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj