Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11 °C

Ponoči bo na Primorskem in na severovzhodu deloma jasno, drugod pa pretežno oblačno. Proti jutru bo ponekod v notranjosti nastala megla. Burja na Primorskem se bo krepila. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na severozahodu okoli -1, na Primorskem do 8 °C.

Jutri bo na Primorskem in na severovzhodu sončno, drugod bo pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala večinoma zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 17 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo ob severnem Jadranu ter v sosednjih krajih Italije in na avstrijskem Koroškem precej jasno, burja ob Jadranu se bo okrepila. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno.

Obeti

V nedeljo bo pretežno oblačno, predvsem na zahodu in jugu bo občasno možen rahel dež. Burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo sredi dneva spet zapihala burja. V torek se bo deloma zjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj