Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, dnevne temperature od 2 do 7°C

onoči se bo oblačnost od severovzhoda razširila nad večji del osrednje Slovenije. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do -1, na Primorskem okoli 2.

Jutri bo pretežno oblačno, na Primorskem sprva še delno jasno. Šibka burja bo dopoldne ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 10 °C.

V noči na nedeljo se bodo začele pojavljati rahle krajevne padavine, ki se bodo proti jutru nekoliko okrepile in v nedeljo čez dan od severa postopno ponehale. Po nižinah bo deloma deževalo, deloma snežilo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja.

V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem bo postopno oslabela.

Nad Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. Srednjo Evropo je dosegla vremenska fronta, ki oslabljena nekoliko vpliva tudi na vreme pri nas. Za njo bo k nam od severovzhoda spet začel dotekati hladnejši in bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj