Na vsebino

Jutri bo oblačno, občasno bo snežilo

Ponoči bo oblačno, sneženje se bo od jugovzhoda okrepilo in se razširilo nad večji del Slovenije. Le ob morju ter ponekod na Goriškem bo deževalo. Nekoliko se bo okrepila tudi burja na Primorskem. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 0, na Primorskem od 1 do 4 °C.

Jutri bo oblačno. Občasno bo snežilo, le ob morju in na Goriškem bo povečini suho. Popoldne bodo padavine oslabele in ponekod prehodno ponehale. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem močna burja. Veter bo popoldne nekoliko oslabel. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju okoli 6 °C.

Najmočnejši sunki burje na Primorskem bodo ponekod presegali hitrost 120 km na uro.

V noči na petek se bodo padavine prehodno spet nekoliko okrepile. V petek bo oblačno. Občasno bo snežilo, le ob morju in na Goriškem rahlo deževalo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja.

V noči na soboto bodo padavine oslabele in v soboto dopoldne povsod ponehale. Ponekod se bo popoldne jasnilo. Burja na Primorskem bo nekoliko oslabela.

V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno. Burja in severovzhodni veter se bosta spet okrepila.

Nad osrednjim Sredozemljem je območje nizkega zračnega tlaka, ki se počasi polni. Od vzhoda priteka nad naše kraje hladen in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj