Na vsebino

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 °C

Zvečer bodo še možne posamezne plohe, ponoči bo večinoma suho. Na zahodu se bo razjasnilo, po nekaterih nižinah bo zjutraj nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 15 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, na severu tudi pretežno oblačno. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo pogostejše na vzhodu. Pihal bo severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 26 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo krajevne padavine večinoma ponehale, v krajih zahodno od nas se bo razjasnilo.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v krajih severno in vzhodno od nas bodo popoldne nastale plohe ali nevihte. Ob Jadranu bo sončno in večinoma suho, še bo pihala burja.

Obeti

V nedeljo bo na zahodu sončno, drugod pa spremenljivo oblačno, še bo nastalo nekaj krajevnih ploh. V ponedeljek in torek bo pretežno jasno in precej topleje. V gorskem svetu lahko nastane kakšna nevihta.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj