Na vsebino

Javni poziv za stojničarje

Ob Evropskem tednu mobilnosti 2019 in v okviru projekta Management mestnih središč – MMS bo dne 20. 9. 2019, v mestnem jedru Črnomlja Občina Črnomelj organizirala prireditev »IGRAJ SE V MESTU – DAN BREZ AVTOMOBILA«, v sklopu katere bo izvedena tudi tržnica. K sodelovanju vabimo trgovce, gostince, vinarje, ustvarjalce oblačil, nakita, pletenih in kvačkanih izdelkov, izdelkov za dom, pridelovalce pekovskih, žitnih, medenih, čokoladnih, mlečnih in podobnih izdelkov, cvetličarje, izdelovalce izdelkov domače obrti in podobnih vsebin primernih dogodku. Za izvajanje prodaje na stojnicah morate biti registrirani za opravljanje dejavnosti oziroma izpolnjevati zakonske pogoje.

Tržnica bo potekala v petek, 20. 9. 2019, v času med 16.00 in 19.00 uro.

Na voljo bo 17 stojnic, s čimer je tudi omejeno število sodelujočih na tržnici. Najem stojnic bo brezplačen. Prednost pri najemu imajo ponudniki iz mestnega jedra ter javni zavodi, društva in združenja, do zapolnitve mest tudi drugi ponudniki iz občine Črnomelj, prioritetno po navedenem vrstnem redu, oz. času oddaje popolne vloge.

Prijava mora vsebovati:
- izpolnjen obrazec »Vloga za najem stojnice na prireditvi »Igraj se v mestu – dan brez avtomobila« in
- izpolnjeno »Izjavo prodajalca o spoštovanju predpisov za izvajanje prodaje« za vse, ki bodo na stojnici izvajali prodajo.
Obrazca sta na voljo na spletni strani www.crnomelj.si in v sprejemni pisarni Občine Črnomelj.

Prijavo je potrebno poslati po pošti na naslov Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj, ali po elektronski pošti na naslov [email protected], ali vložiti osebno v sprejemni pisarni Občine Črnomelj, najpozneje do ponedeljka, 9. 9. 2019.

O izbiri ponudnikov bo odločil organizator prireditve, ponudniki pa bodo o sodelovanju pravočasno obveščeni.

Hkrati obveščamo tudi, da bo 20. 9. 2018 od 6.00 do 21.00 ure, zaradi prireditve zaprto parkirišče pri Črnomaljskemu gradu in del ulice Na utrdbah.

Podrobnejše informacije lahko dobite pri Božidarju Brajkoviču, tel. 30-61-100, e-mail: [email protected], ali pri Aniti Jamšek, tel. 30-61-100, e-mail: [email protected].

Priponke

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj