Na vsebino

Iščemo skrbnike za Ronija

Iščemo odgovorne skrbnike za našega Ronija, ki je že malo več kot eno leto v naši oskrbi po tem, ko je bil odvzet iz zelo slabih življenjskih pogojev. Roni ima namestitev, vendar si želimo, da bi teh par let, ki mu jih preostane, živel polno življenje, užil dolge sprehode in toplino človeške roke. Roni je kastriran samec križanec, ki je kljub svojim letom izredno vitalen kuža. Zelo dobro se razume z ljudmi, tudi druge živali zelo dobro sprejema, vajen je hoje na povodcu. Primeren bi bil za aktivne ljudi, saj ima zelo rad gibanje, vajen je bivanja zunaj (v urejenem pesjaku z vsakodnevnimi sprehodi in izpusti), pod nobenimi pogoji pa se ne oddaja za na verigo ali izključno bivanje v pesjaku. Roni je veterinarsko pregledan, cepljen, čipiran, kastriran ter socializiran, kljub temu, da je za njim težka življenjska zgodba. Oddaja se pod pogoji društva in od nas gre izključno le na boljše.
Iščemo pa tudi prostovoljca, človeka, ki bi bil pripravljen Ronija vsaj enkrat na dan odpeljati na dolg sprehod in ne bo obupal po enem mesecu. Roni potrebuje človeka na katerega se bo lahko navezal.
Za vse dodatne informacije pokličite Belokranjsko veterinarsko službo (30-51-184).

Vir: Društvo za zaščito živali Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

24
35
44
59
610
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj