Na vsebino

Išče se nova kraljica metliške črnine

Letošnja Vinska vigred se približuje in kot vse kaže, bo po dveh letih znova zaživela v polnem sijaju. Z vigredjo pa prihaja tudi izbor nove kraljice metliške črnine.

Prireditveni odbor Vinske vigredi tudi tokrat k sodelovanju vabi Belokranjke, stare med 18 in 30 let, ki imajo vozniški izpit in osnovno znanje o vinarstvu ter vinogradništvu.

Prijavo, ki vsebuje ime in priimek, stalni naslov, rojstne podatke, podatke o izobrazbi, kratek življenjepis in fotografijo, pošljite na naslov TIC Metlika Prireditveni odbor Vinske vigredi 2022, Trg svobode 4, 8330 Metlika ali na [email protected] s pripisom »Za kraljico metliške črnine«. Prijave sprejemajo do ponedeljka, 25. aprila 2022.

Kandidatke bodo povabljene na razgovor s strokovno komisijo, najprimernejše dekle pa bodo za kraljico metliške črnine okronali na otvoritveni slovesnosti letošnje Vinske vigredi, ki bo 20. maja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj