Na vsebino

Interaktivna delavnica Živeti v Metliki

Kakšno je vaše mnenje o utripu starega mestnega jedra Metlike? Katere točke so najbolj potrebne prenove? Imate vizijo za prazne lokale in stavbe? Kaj menite o zapiranju trgov za promet?... Vsa ta vprašanja in še več si bomo zastavljali na delavnici Živeti v Metliki, ki jo v Zavodu Metlika organiziramo v sodelovanju z Inštitutom za politike prostora, 28. novembra, ob 18. uri v Hiši dobrot Bele krajine.

Pri načrtovanju projektov in razpisov se večkrat znajdemo v situaciji, ko je treba sprejemati odločitve o namenu in uporabi javnega prostora. Želimo si, da bi nam bilo pri tem v oporo mnenje javnosti. Smatramo, da nam kot vodilo najbolje služi ravno čim širši konsenz lokalnega prebivalstva, kateremu je javni prostor namenjen. V prihodnosti zato načrtujemo še več tovrstnih posvetovalnih dogodkov, na katerih bomo združevali mnenja Metličanov in znanje strokovnjakov.

Prijave za delavnico zbiramo na [email protected] Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj