Na vsebino

Igriva joga in bralna čajanka februarja

Čeprav je mesec kratek, pa se je vseeno zvrstilo veliko zanimivih dogodkov. V petek, 16. februarja, smo v Pravljični sobi knjižnice izvedli že peto bralno srečanje. Tokratno je bilo nekoliko drugačno. Družili smo se z zanimivo zgodbo, v kateri nastopajo muca Cveta in še nekaj ostalih živali. V hiški muce Cvete se je ves čas nekaj dogajalo in ker so bile ostale živali radovedne, so se druga za drugo odpravile na obisk k muci.

Slikanica o muci Cveti njenih živalskih prijateljicah nam je pokazala, kako dragoceno je prijateljstvo in spletanje nitk, ki nas za vedno povežejo.

V nadaljevanju srečanja smo se tudi mi zapredli in se naučili začetnih korakov pletenja. Bilo nam je lepo.

Februarsko dogajanje smo nadaljevali z Igrivo jogo za otroke. V toplem torkovem popoldnevu so otroci veselo tekali po svežem zraku in se dodobra razgibali. V nadaljevanju jih je profesorica športne vzgoje in učiteljica joge za otroke in odrasle Zdenka Kavčič, na zabaven in igriv način skozi igro, pesmice in pravljice popeljala v čudoviti svet asan.

Vir: Knjižnica Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj