Na vsebino

Belokranjska podjetniška šola v polnem teku

Pretekli teden se je v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina odvil prvi od osmih modulov prenovljenega programa GO4 ideje - Belokranjska podjetniška šola. Program je namenjen vsem posameznikom ali podjetjem, ki si želijo razviti svoje poslovne ideje ali morda samo razmišljajo o tem, da bi se preizkusili v podjetništvu.

“Verjamem, da lahko vsak, ki ima podjetniško idejo ali zgolj razmišlja o podjetniški poti, najde v našem programu podporo in navdih za realizacijo svojih ciljev," je povedala vodja podjetniškega inkubatorja Bela krajina Ana Granda Jakše in s temi besedami obeležila začetek Belokranjske podjetniške šole 2024. Gostja uvodnega modula je bila tudi podjetnica in čebelarka Vesna Müller, katere blagovna znamka BeeTox se je rodila ravno na eni izmed izvedb. Prisotni so si lahko ustvarili sliko znanj in pomoči, ki so jim voljo. Na petkovem srečanju so udeleženci delali na svojih Canvas poslovnih modelih s posebnim poudarkom na iskanju neulovljive prednosti ter validaciji poslovne ideje.

Devetnajst udeležencev bo do konca aprila razvijalo svoje ideje ter jih povezovalo ter konkretiziralo s pomočjo znanj s področja prodaje in marketinga, razvoja poslovnih modelov ter znamčenja, komuniciranja z javnostmi ter ustvarjanja zgodb, ki prodajajo, pa tudi iskanja potencialnih investitorjev ter pravilnega predstavljanja svojih podjetniških idej.

Vir: Podjetniški inkubator Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj