Na vsebino

Cesta Metlika - Novo mesto zaprta

Po zadnjih podatkih je cesta med Metliko in Novim mestom še vedno zaprta. Poročali smo že, da se je na Trnovcu zgodila prometna nesreča. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za nesrečo traktorista in motorista. Cesta je z novomeške strani zaprta na Jugorju, obvoz je prek Semiča.

Ob 18.35 sta na cesti Novo mesto—Metlika v kraju Trnovec, občina Metlika, trčila traktor in motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so eni huje poškodovani osebi na kraju nudili pomoč do prihoda helikopterja. Gasilci PGD Črnomelj smo zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila in pomagali reševalcem pri prenosu, zavarovali kraj pristanka helikopterja ter odstranili poškodovani vozili. Dežurna ekipa Enote helikopterske nujne medicinske pomoči in posadka helikopterja Slovenske vojske sta poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

Vir: PGD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj