Na vsebino

Božiček v Gribljah

V torek, 15.decembra, nas je v Gribljah obiskal Božiček. Najprej so nastopili otroci iz vrtca. Zapeli so nekaj pesmi. Vsi učenci od prvega do petega razreda smo zapeli dve pesmi, učitelj pa je igral na kitaro. Potem smo bili na vrsti četrtošolci in petošolci. Povedali smo novoletno voščilo. Učenci prve triade so zaigrali igrico Neke božične noči. Po igrici smo poklicali Božička. Ker ga dolgo ni bilo, smo zapeli božičkovo pesem. Ko je prišel, nam je dal darila. Dobila sem kemike, bombone, svetilko, modelčke in recepte za mafine, čokoladice in gumice za izdelovanje zapestnic. Bilo je lepo.

Urška Štrucelj


V torek smo imeli nastop za Božička. Vsi smo ga komaj čakali, zato smo se mogli zelo potrudit. Nastopali so tudi otroci iz vrtca. Zaigrali smo mu tudi igrico o ježku, ki mu je nekaj manjkalo za božič. Ugotovil je, da so to prijatelji. Božička smo klicali zelo na glas in je prišel. Povedal nam je pravljico o ptičku z ranjenim krilom. Dobil sem kup daril: okrasek, gel, flomastre, svinčnik in sladkarije.
Bilo mi je lepo in tega dne ne bom pozabil.

Domen Pezdirc


V torek, 15. decembra, smo imeli nastop za Božička. Najprej je učiteljica Branka povedala nekaj besed. Potem so nastopili Cicibani. Zapeli so tri pesmi. Potem smo nastopili s pevskim zborom. Ko smo odpeli, smo nastopili z igrico Neke božične noči. Četrti in peti razred nam je povedal voščilo. Poklicali smo Božička in razdelil nam je darila.

Lucija Šimec

Vir: OŠ Loka, podružnica Griblje

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

35
44
59
611
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj