Na vsebino

Adventna delavnica

V petek so učenci OŠ Milke Šobar – Nataše v okviru tehniškega dne izdelovali adventne venčke in okrasne predmete za decembrsko okrasitev šole.

Za izdelovanje adventnih venčkov so potrebovali različne naravne materiale, ki so jih tako učenci kot tudi učitelji pridno zbirali cel teden. Za ustvarjanje so tako imeli zares pestro izbiro naravnih materialov. Manjkalo pa ni tudi okrasnih predmetov iz umetnih materialov. Med izdelovanjem adventnih venčkov so učenci pokazali estetske in ustvarjalne sposobnosti. Nastali so čudoviti izdelki, ki bodo v prihajajočih dneh krasili njihove domove.

Okrašeni pa ne bodo zgolj njihovi domovi, temveč tudi naša šola, saj so nastali tudi čudoviti okrasni predmeti, s katerimi bomo v prihajajočih dneh praznično obarvali šolo.

Ob izvedbi tehniškega dne se najlepše zahvaljujemo vsem, ki ste pridno zbirali materiale za ustvarjanje venčkov. Posebna zahvala gre hišniku Janezu, ki je za vsakega učenca izdelal okroglo podlago iz kartona, ki so jo potrebovali za izdelavo venčka.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj