Na vsebino

A-sprint z novo generacijo MAN-a

Transportno podjetje A-sprint d.o.o. je v svojo floto vozil dodalo tovornjak nove generacije MAN. Novinec v floti se lahko pohvali s 15,2 litrskim vrstnim šestvaljnim motorjem, ki iz sebe lahko iztisne 580 konjskih moči in 2.900 Nm navora. Ti motorji pa so poznani tudi po lahki teži, saj suha teža slednjih znaša 1.345 kg, kar spada med lažje v tej kategoriji zmogljivosti.

Tovornjak poleg svojih zmogljivosti navduši tudi s svojo unikatno polepitvijo, ki so jo izdelali v podjetju Studio G13. Slednja poleg grafike podjetja zajema tudi fotografijo sina lastnika transportnega podjetja A-sprint Alena Kambiča. Kabina tovornjaka je prav tako opremljena z dodatnimi lučmi na vrhu in cevno zaščito, ki ima v spodnjem delu vgrajene tudi LED dnevne žaromete.

Specializirani za farmacijo

Transportno podjetje A-sprint je na trgu od leta 2005, ko je Alen Kambič pričel svojo samostojno podjetniško pot. V letu 2011 se podjetje usmeri v prevoz farmacevtskega blaga, kar se izkaže za modro odločitev, saj so danes priznani partner slovenskim farmacevtskim podjetjem. Njihova flota obsega preko 50 tovornjakov in dostavnih vozil, med katerimi so večina znamke MAN. V floti pa lahko najdemo tudi Scanio, ki ima poslikavo kabine posvečeno hčerki družine Kambič.

Vir: Trucker

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

14
24
35
44
59
69
71
84
94
13
14
21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj