Na vsebino

3. sezona bralne značke v DSO Črnomelj

Včeraj je Knjižnica Črnomelj v sodelovanju z Domom starejših občanov Črnomelj pripravila prireditev, s katero smo odprli novo sezono bralnih srečanj za odrasle. Na uvodnem srečanju smo bili zbrani vsi, ki se bomo družili na bralnih uricah v Domu starejših občanov Črnomelj, vsi, ki bomo obiskovali Bralni klub za odrasle v Knjižnici Črnomelj in Krajevni knjižnici Semič in tudi tisti, ki bomo sodelovali pri Župančičevi bralni znački za odrasle.

»Branje je potovanje na barkah besed prek tišine…« kot pravi verz iz prelepe pesmi Bine Štampe Žmavc in branje je potovanje za dušo in um na katerega se lahko odpravi vsakdo, četudi se boji letala ali si ne more privoščiti dolge poti in daljše odsotnosti ali pa ga ovirajo drugi dejavniki.

Vsem, ki nam bo uspelo odškrniti vrata v svet branja, bo postalo branje potovanje in bralno potovanje se ne bo nikoli končalo, saj nas čaka zajeten bralni seznam z različnimi zvrstmi literature.

Na bralno popotovanje nas je popeljal osrednji gost prireditve, priznani režiser, igralec in humorist g. Boris Kobal, s katerim se je pogovarjal g. Alojz Hudelja.

Za glasbeno popestritev pa je z zimzelenimi melodijami poskrbel Anton Grahek.

Vir: DSO Črnomelj, Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj