Na vsebino

24. Teden vseživljenjskega učenja

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj bo tudi v letu 2019 območni koordinator aktivnosti v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU).

TVU je najvidnejša promocija izobraževanja in učenja v Sloveniji. Tudi Belokranjci smo prepoznali potrebo po usmerjenem vseživljenjskem učenju, saj se, na pobudo Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj, ki je od samega začetka območni koordinator, vsako leto projektu TVU pridruži vse več organizacij, društev in posameznikov. S prireditvami TVU si prizadevamo razvijati pozitivni odnos do vseh oblik, vsebin in poti učenja.

24. TVU bo potekal v uradnem tednu, od 10. do 19. maja 2019, v razširjenem terminu pa vse do konca junija.

Sodelovanje v TVU je priložnost za promocijo dejavnosti in predstavitev širši javnosti. V letošnji TVU smo vključili predstavitvene, izobraževalne, informativno-svetovalne, družabne in kulturne aktivnosti, ki so za udeležence brezplačne. Pri organiziranju le-teh so nekateri sodelujoči izvajalci sledili kateri od letošnjih skupnih akcij:

Obeta se nam veliko zanimivih aktivnosti. Vabimo vas, da spremljate koledar dogodkov na spletnih straneh: www.zik-crnomelj.eu ali http://tvu.acs.si/koledar/iskanje/.

Veselimo se vašega obiska!

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj