Na vsebino

Z godbo v novo leto 2016

17. dec ob 19:00
5,00 €

Mestna godba Metlika vabi na že 21. tradicionalni božično-novoletni koncert "Z godbo v novo leto", ki bo ob 19. uri, v Športni dvorani Osnovne šole Metlika.

Gostje koncerta metliške mestne godbe bodo jezikava in humorna 60-letna dolenjska ženica Mama Manka, pevka z izjemnim razponom glasu Viviana Kukar, ki je v letu 2016 prejela Blejski zlati mikrofon za najboljšo interpretacijo tuje skladbe, dosegla prvo mesto na prireditvi Mavrica pevskih talentov na Jesenicah ter osvojila zmago na Glasu mladih v Črnomlju, semiški Oktet Konda, ki letos praznuje 15-letnico delovanja ter harmonikar in klaviaturist Marjan Končar.

Repertoar koncerta bo obsegal pesmi kubansko-ameriške pevke, slovenske pevke z žametnim globokim glasom iz zlate generacije slovenskih izvajalcev v času Slovenske popevke, filmske skladbe iz filma o agenta 007 in o šarmerju z briljantino v laseh, dalmatinske pesmi, slovenske zimzelene viže iz Avsenikove zakladnice in venček fenomena Modrijani, svečane koncertne skladbe in trobentaške marše ter druge skladbe, s katerimi znajo presenetiti godbeniki iz Metlike.

Vstopnina za koncert znaša 5 €. Vstop na prireditev za otroke do 15. leta pa je brezplačen.

Lepo vabljeni!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj