Na vsebino

Skupinski tečaj ličenja 2

27. jun ob 17:00

Na tečaju se boste naučile naličiti v le nekaj minutah ter spoznale osnovne veščine ličenja ter vse, kar potrebujete vedeti za suvereno nakupovanje kozmetike .Tečaj traja 3 ure in je razdeljen na teoretični in praktični del. Število mest je omejeno zaradi individualne obravnave tečajnic.
Za več informacij lahko pišete sem ali na FB.

Sem Nastja Starič, oblikovalka maske, maskerka in vizažistka. Vsak izmed nas je unikat in prav zato se trudim, da je vsak moj make-up unikaten. Stranke obravnavam celostno. Upoštevam želje, značaj in življenjski slog vsakega posameznika. Sledim novostim, trendom in se redno izobražujem. Kreativnost, unikatnost, profesionalen pristop in natančnost so rdeča nit mojega dela. S svojimi rokami uresničujem vaše želje, vaš obraz pa je moje platno. Odlično podlago za tovrstno umetniško ustvarjanje sem si pridobila na umetniški gimnaziji v Trstu. Po končani gimnaziji sem začela s študijem psihologije, ki pa sem ga tik pred zaključkom opustila, saj sem se odločila v celoti posvetiti makeup-u. Najprej sem se izobraževala pri priznani italjanski maskerki Dorini Forte, izobraževanje nadaljevala na Universita di Benessere Fasano, kjer sem si pridobila diplomo za TV, gledališče in film. Opravila sem Airbrush specializacijo za HD TV in film na prestižni londonski akademiji London Film Academy ter masterclass za odrsko masko v Royal Opera House. Največ mi pomenijo izkušnje, ki sem si jih pridobila v Londonu, kjer sem dve leti delala kot freelancer za različne kozmetične hiše, kot so Shuemura, Benefit, Kiko, Biotherm, Lancôme. Za zaključni projekt šolanja na London College of Fashion, University of the Arts London sem oblikovala masko. Sodelovala sem pri različnih mednarodnih projektih, eden izmed njih je Mittelmoda. Delala sem tudi v koprskem, tržaškem in goriškem gledališču ter v SNG Drama Ljubljana. Zanimiv izziv mi je predstavljalo delo v prvi sezoni in v prvi polovici druge sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas. Sodelovala sem tudi pri oddajah Dan najlepših sanj, Vid in Pero šov, Epilog in drugih. V svoji karjeri sem naličila veliko znanih oseb, kot so Saša Pavček, Polona Juh, Irena Yebuah-Tiran, Ana Klašnja,Tara Zupančič, Darja Švajger, Tanja Ribič, Klemen Janežič, Denis Avdič, Alenka Bratušek, Žana, Vid Valič, Peter Poles.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj