Na vsebino

Delavnica pustnih mask in odprtje prostora v Kreativni hiši mladih

28. feb ob 17:00

Danes ob 17. uri vas vabimo na odprtje večnamenskega prostora v Kreativni hiši mladih (v bivšem hotelu Lahinja), kjer bodo potekale pustne kreativne ustvarjalne delavnice za otroke in mlade s Tamaro.

Delavnice so brezplačne za vse in so primerne za otroke od 4. leta naprej.

V okviru tega ustvarjalnega dogodka bo MC BIT v uporabo prevzel večnamenski prostor v katerem bodo v prihodnosti izvajali svoje aktivnosti. Dogodku bo sledila pogostitev in spremljevalni program.

Namen “Kreativne hiše mladih” bo centralizacija vseh mladinskih dejavnosti in mladinskih organizacij v eno skupno stično točko. Tako bodo mladi lahko začutili pripadnost lokalni in regionalni družbi, kar upamo, da jim bo dalo nov elan za razvijanje in uresničevanje svojih želja in doseganje življenjskih ciljev ter bo več mladih ostalo v Beli krajini.

V “Kreativni hiši mladih” bo večnamenski prostor namenjen delavnicam, potopisom, izobraževalnim delavnicam, predavanjem, stand up večerom, literarnim in glasbenim dogodkom, debatnim večerom, družabnim igram in drugim aktivnostim za mlade.

Dogodek bo potekal v skladu s priporočili NIJZ. PCT ni potreben.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj